Комунальники озвучили, що планують зробити в 2016 році

240220161   Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Красноградської міської ради. З першого питання доповідали заступник директора Красноградського підприємства теплових мереж Віктор Золотухін, заступник директора комунального підприємства «Водоканал» Микола Воротніков, директор житлового ремонтно-експлуатаційного підприємства Олексій Крятов та директор комбінату комунальних підприємств Юрій Момот. Вони поінформували членів виконавчого комітету про плани роботи на 2016 рік. Віктор Золотухін, зокрема, розповів про ситуацію, що склалася зі встановленням теплових лічильників. Як відомо, до наступного опалювального сезону вони повинні бути в кожній багатоповерхівці. Та фінансова ситуація підприємства не дозволяє йому провести 100% встановлення.

   Коментуючи це питання, міський голова Володимир Максим сказав: «Ми вирішили долучитися до виконання цих робіт. Я маю на увазі фінансову складову. Міська влада надає всіляку підтримку тим, хто вирішив створити об’єднання співвласників багатоквартирних будинків. Один із бонусів — безкоштовне надання та встановлення теплового лічильника.»

   Загалом доповідачі розповіли про заплановані капітальні та поточні ремонти доріг міста, мережі тепло- й водопостачання, багатоквартирних будинків, колектора каналізації тощо.

Залишити відповідь