О, вихователь! Ти даруєш світло, ти вчиш любові, мудрості й доброти

030320161  У перший день весни у районному Будинку культури було гамірно та багатолюдно. Того дня там підбивали підсумки районного етапу Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності педагогічних працівників «Вихователь року – 2016». Його лауреатами слали 8 чоловік. Загалом, вихователь — це дивовижна професія. Один із її плюсів в тому, що вона дає можливість і в дорослому віці зазирнути в країну дитинства. І хоч всі ми родом звідти, але дуже швидко забуваємо цей чарівний світ. А він — набагато цікавіший, безмежніший і багатший. Завдання вихователя — не зруйнувати цю дитячу ілюзорність, а влитися в неї, тобто вихователь має розмовляти з дітьми на одній мові, розуміти їх. З впевненістю можна сказати, що учасникам конкурсу це під силу.

   Від імені мера Краснограда слова привітань лауреатам висловила секретар міської ради Катерина Єніна. У своєму виступі вона наголосила: «Відрадно відмітити, що представники міських дитячих навчальних закладів завжди з гідністю виступали не лише на районному рівні. Всі ми пам’ятаємо 2013 рік. Тоді вихователь ДНЗ №5 Тетяна Павлова стала кращою в області.»

   Того ж дня відбулася робоча нарада за участю першого заступника голови райдержадміністрації Олександра Клочкова, голови районної ради Володимира Птишника та секретаря міської ради Катерини Єніної. Під час неї обговорювалося питання відновлення роботи басейну і капітального ремонту харчоблоку дитячого навчального закладу №5. Катерина Єніна запевнила учасників наради, що міська рада визначила для себе пріоритети на нинішній рік, серед них і сприяння у вирішенні цих двох питань.

030320162   030320163

Залишити відповідь