«Активність та ініціативність молодого покоління здатні змінити Красноград на краще»

   На цьому наголосила секретар міської ради Катерина Єніна, спілкуючись з представниками студентського самоврядування місцевих вишів. Це була не перша зустріч, спрямована на залучення молоді до участі в покращенні нашого міста.

   Катерина Єніна розповіла про ті міні-проекти, які планується втілити в життя цього року. Їх — 31. Та лише 3 з них розроблені молодіжними організаціями.

   «Я впевнена, що ваше покоління здатне на більше. Погляди молоді на те, що відбувається у місті, для нас дуже значимий. Від вас потрібна лише ініціатива, підказка нам якому напрямку рухатися. А вже потім ми спільними зусиллями зможемо втілити ці ідеї в життя. Незабаром буде створено Центр громадських ініціатив «Єдність», на базі якого ми і зможемо в подальшому співпрацювати. Не треба відразу братися за якісь глобальні проекти, які мають охопити всю громаду. Починати треба з малого, того, що хвилює вас і ваших однолітків. Міська рада завжди відкрита до діалогу. Пропонуйте і ваші ідеї обов’язково будуть почуті» — сказала Катерина Єніна місцевим студентам.

Залишити відповідь