Затверджено план заходів із проведення щорічної Всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля»

250320163   Відповідне питання розглядалося на засіданні сесії Красноградської міської ради. Було вирішено провести на території міської ради з 21 березня по 30 травня 2016 року заходи щорічну Всеукраїнську акцію з благоустрою «За чисте довкілля», а в її рамках — День благоустрою.

   Секретар міської ради Катерина Єніна повідомила про те, що напередодні це питання заслуховувалося на засіданні виконавчого комітету міської ради та викликало жваве обговорення.

   В ході виконання, прийнятого депутатами рішення, здійснюватимуться заходи з укладання договорів на вивіз ТПВ від домоволодінь мешканців приватного сектору, забезпечуватимуться вивезення побутових відходів та негабаритного сміття з приватного сектору, проводитиметься облаштування нових майданчиків для збору сміття, упорядкування кладовищ, меморіального комплексу «Братські могили», пам’ятного знаку льотчикам, пам’ятного знаку визволителям міста «Танк», місць почесних поховань. Також буде проведено роботи з прибирання та впорядкування вулиць міста, доріг, тротуарів, зупинок міського транспорту, а також очищення від сміття берегів річки Берестової, дитячі ігрових та спортивних майданчиків, посадки саджанців дерев та квітів тощо.

Залишити відповідь