Прощання з дитячим садочком

010620161   Кінець травня — пора випускних. Зі своїм звичним життям у ці дні прощаються не лише одинадцятикласники. Свій перший випускний святкують і вихованці дитячих садочків. Вже восени вони стануть школярами.

   Випуск із дитячого садка — особливий день для кожної дитини, адже закінчився перший відповідальний етап життя, скінчився безтурботний період раннього дитинства. Гарно й урочисто пройшло прощання з дитсадком у п’яти групах дитячих навчальних закладів Красноградської міської ради: ДНЗ №5 та №17.Малечу зі святом вітали очільник міста Володимир Максим та секретар міської ради Катерина Єніна. Вони побажали діткам щасливої дороги у майбутнє самостійне, доросле життя, багато відкриттів на незвіданих шляхах та гарного навчання в школі.

   Багато хороших слів було сказано в цей день і в адресу випускників та їх батьків, і в адресу адміністрації та вихователів, бо саме завдяки їх спільним зусиллям діти зростають хорошими, розумними, а саме головне — здоровими. дітей, дітей, які мають свої мрії і уподобання, які вміють гарно співати і танцювати, що вдало було показано на святі.

Залишити відповідь