Харківська обласна Асоціація громадських організацій інвалідів і ветеранів війни подякувала Красноградській міській раді за співпрацю

290620161   Як раніше повідомлялося, 22 червня до нашого міста завітала делегація Харківської обласної Асоціації громадських організацій інвалідів і ветеранів війни. Приводом для цього слугувало відзначення Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні. З цієї нагоди було проведено два заходи, яких взяли участь представники обласних громадських організацій: мітинг-реквієм та засідання круглого столу.

   Організовуючи відзначення роковин від дня початку війни 1941-1945 років, керівництво міста намагалося зробити все залежне, щоб запрошені не залишилися розчарованими прийомом. І ці сподівання виправдалися.

   Днями на адресу міської ради від виконавчого директора Харківської обласної Асоціації громадських організацій інвалідів та ветеранів війни надійшов лист наступного змісту: «Дякуємо Вам і всім активістам Краснограда за гостинність. Захід, присвячений вшануванню пам’яті загиблих у роки війни, пройшов на високому рівні. Ветерани, які прибули до вашого міста у складі нашої делегації поділилися враженнями зі членами своїх організацій.

   Маємо надію на подальшу плідну співпрацю щодо соціальної та правової підтримки ветеранів і національно-патріотичного виховання молоді.»

   У свою чергу, міська рада запевняє, що завжди радо відгукнеться на пропозиції та заклики про допомогу як громадських організацій, так і окремих громадян цієї категорії населення. Адже ми перед ними у вічному боргу за їхню мужність і відвагу, які вони проявили у боротьбі з ворогом.

Залишити відповідь