Янголи в білих халатах

300620164   Таку назву мала пісня, якою розпочався захід, що відбувся у районному Будинку культури тридцятого червня. Присвячена вона була 46-ти хлопцям та дівчатам, які цього дня відсвяткували закінчення комунального закладу охорони здоров’я «Красноградський медичний коледж» та отримали дипломи за спеціальністю «Сестринська справа».

   Останній день першого літнього місяця 2016 року вони запам’ятають назавжди, адже він для них став ніби місточком, який з’єднує минуле і майбутнє, дитинство і доросле життя. Вже завтра їм потрібно буде вирішувати, який шлях вибрати: йти далі навчатися чи працювати. Побажати їм щасливого життєвого шляху прийшли керівник апарату райдержадміністрації Ігор Сах, керуюча справами районної ради Валентина Щепіна, секретар міської ради Катерина Єніна та інші гості.

   «Професія медичної сестри у нас асоціюється з двома кольорами: білим та червоним, які символізують чистоту й любов та відданість обраній професії, людям. Від вас усі чекають милосердя та доброти. Бажаю, щоб пацієнти вам завжди віддячували тим же. Нехай стежинка, яку оберете, веде лише вгору — до вершин професійної майстерності, а супроводжують вас на цьому шляху успіх, добро та щастя», — з такими словами Катерина Єніна звернулася до винуватців свята та за активну участь у житті коледжу, міста та органах студентського самоврядування вручила Грамоту міської ради випускниці відділення «Сестринська справа» Анастасії Малінкіній.

300620165   300620166

Залишити відповідь