Боротьба зі снігом

051220161   Вихідними Красноград вкрило чималим шаром снігу. Роботи з його ліквідації тривають. Працівники комбінату комунальних підприємств працюють, проте, не можуть одразу впоратися з такими масштабами. На допомогу їм прийшли підприємство теплових мереж, комунальне підприємство «Водоканал», бурове управління «Укрбургаз» та Красноградська дистанція Колії Південної залізниці. Не залишилися осторонь і місцеві підприємці, серед яких Галина Кицюк. За що їм велика дяка від керівництва Красноградської міської ради. Добре спрацювали і власники торгових точок, що, не чекаючи вказівок, прибирали сніг біля свої магазинів, павільйонів, ларьків тощо.

   Окремо хотілося б відмітити й звичайних громадян, які не полінилися взяти до рук лопати та відчистити від снігу території вздовж своїх дворів, адже це суттєво полегшувало містянам пересуватися Красноградом.

   Також у п’ятницю, 2 грудня, всім службам, організаціям, підприємствам, що знаходяться на території Краснограда, були надані телефонограми з метою підготовки та прийняття заходів стосовно погіршення погодних умов.

Залишити відповідь