У місті затверджено Програму соціально-економічного та культурного розвитку

   Двадцять третього грудня депутати Краснограда зібралися на 25 сесію. На їх розгляд, серед іншого, виносилася Програма соціально-економічного та культурного розвитку населених пунктів міськради на 2017 рік.

Напередодні, 20 грудня, відбулося спільне засідання постійних комісій органу місцевого самоврядування, на якому були попередньо обговорені питання порядку денного.

Знайомлячи депутатів із Програмою, секретар міської ради Катерина Єніна поінформувала присутніх, що основне завдання Програми — підвищення добробуту населення на засадах поступового досягнення європейських стандартів життя та забезпечення сталого економічного зростання.

Основні показники розвитку міста на 2017 рік розроблені з урахуванням пропозицій підприємств, організацій, установ, виходячи із загальної оцінки соціально-економічної ситуації, наявних матеріально-технічних ресурсів та фінансових можливостей.

На підставі аналізу результатів економічного та соціального розвитку міста за попередні роки та з метою розв’язання нагальних потреб у соціальній, гуманітарній сферах, у забезпеченні життєдіяльності міста, визначені пріоритети. За кожним напрямком діяльності сформульовані невирішені проблеми, шляхи їх розв’язання та досягнення цілей.

Залишити відповідь