«Майже всі рішення міської ради, що стосуються облаштування та благоустрою, втілювати в життя доводиться вам»

   На цьому наголосила секретар міськради Катерина Єніна, виступаючи перед працівниками Красноградського комбінату комунальних підприємств. Вона разом із депутатом міськради Оленою Вербніковою завітали туди не випадково. Мета зустрічі — звіт Олени Вербнікової перед виборцями.

Депутатка доповіла присутнім про те, що вона зробила за рік каденції ради сьомого скликання. Говорила вона і про свою діяльність в раді, і співпрацю з підприємствами, установами та організаціями, які функціонують на території округу, за яким вона закріплена.

Олена Вербнікова — активна людина. Окрім депутатства, вона є головою правління громадської організації «Традиція», опікується міською молодіжною радою, всіляко підтримує її членів.

За допомогою та порадою до Олени Вербнікової йдуть мешканці її округу. За рік вона провела 13 прийомів. Левова частина звернень стосувалася соціальних питань.

Заслухавши її звіт, працівники ККП поставили свої питання та висловили свої зауваження. На їхню думку, сквер Слави вже давно потребує реконструкції, потрібно вирішувати питання і щодо колишнього кінотеатру «Юність». Занепокоєні вони і тим, що між двома рядами МАФів біля автовокзалу немає освітлюються. Це питання потребує негайного вирішення, адже не так давно там було скоєно злочин: чоловік напав на жінку.

Довідка про звіт депутата Красноградської міської ради VII скликання Вербнікової Олени Володимирівни перед виборцями

Залишити відповідь