Відзначили тих, хто долучився до створення святкової атмосфери у місті

    Сніговики, янголи, олені, різноманітні сніжинки на вікнах та балконах городян, будинки прикрашені гірляндами — щоб створити новорічний настрій, красноградці постаралися на славу. Їхні зусилля не залишилися поза увагою місцевої влади. Вісімнадцятого січня в приміщенні міської ради відбулося нагородження учасників міського огляду-конкурсу «Новорічний настрій».

В Краснограді він проводиться втретє і вочевидь до вподоби мешканцям територіальної громади, адже кількість охочих взяти в ньому участь зростає: в минулому році 23-є містян отримали відзнаки, у цьому – 51.

— З кожним роком все більше людей долучаються до участі в цьому конкурсі. Варто відмітити, що крім сучасних світлових елементів та святкових прикрас, красноградці здебільшого створюють прикраси власноруч із підручних матеріалів. Звичайно, це потребує і часу, і бажання. Але святковий настрій має дуже позитивний вплив, спонукає нас вірити в те, що все буде добре, — говорить міський Володимир Максим.

Цьогоріч у конкурсі було шість номінацій. Одна — для тих красноградців, які святково прикрасили свої балкони, ще в одній номінації змагалися ті, хто оформив вікно. Окрема номінація була для тих, хто оздобив гірляндами та іншою святковою атрибутикою подвір’я приватних будинків. Свої винагороди також отримали і приватні підприємці, установи та організації, а також юридичні та фізичні особи, які створили новорічну атмосферу у вітринах своїх закладів.

   

   

Залишити відповідь