Керівник комбінату комунальних підприємств відзвітував про проведену роботу із ремонту доріг та тротуарів у Краснограді

Другого березня відбулося засідання сесії міської ради. Одне із питань, що викликало жваве обговорення депутатів, — Про виконання рішення міської ради від 25.02.2016 року № 163 «Про затвердження переліку доріг та тротуарів комунальної власності в місті Краснограді, які підлягають ремонту».

Народні обранці прийняли інформацію керівника комбінату комунальних підприємств Сергія Ткаченка до відома та висловили ряд зауважень до проведеної роботи.

Декілька депутатів порушили питання щодо якості ремонту. На їхню думку, виконавець робіт не добросовісно поставився до своїх обов’язків. На деяких ділянках доріг, що були відремонтовані у 2016 році, вже зараз видно ями.

На всі зауваження вони отримали відповіді. Справа в тому, що напередодні працівниками міської ради та комбінату комунальних підприємств був проведений огляд вулиць міста. Висновок перевірки — майже всі ями, які зараз можна бачити на дорогах знаходяться на тих ділянках, на яких минулого року роботи не проводилися. Менше 10 відсотків з них — там, де ремонтували. Найкраща ситуація на тих ділянках, де асфальт клали так званими «картами», тобто суцільним полотном.

Тому було прийнято рішення надалі надавати перевагу саме такому ремонту. Головне, щоб дозволяли фінансові можливості.

Залишити відповідь