Депутати виділили кошти на придбання будматеріалів для проведення поточного ремонту м’якої покрівлі житлових будинків для незахищених верств населення

Відповідний пункт міститься у Програмі фінансової підтримки Красноградського житлового ремонтно-експлуатаційного підприємства на 2017 рік, яку народні обранці затвердили на останньому засіданні сесії міськради, яке відбулося 21 квітня.

— Скарги про те, що тече дах над квартирою — займають лідируючу позицію серед звернень громадян. Так, роботи багато, а можливості бригади житлового ремонтно-експлуатаційного підприємства обмежені. Тому я закликаю всіх підприємців, які займаються цим видом діяльності, долучитися до ремонтів м’яких покрівель. Якщо є бажаючі нам допомогти, ми з радістю укладемо з вами угоди на виконання цих робіт, — наголосив міський голова Володимир Максим, коментуючи це питання.

Також Програма передбачає виділення коштів на придбання будівельних матеріалів (бітум, руберойд) для проведення поточного ремонту м’якої покрівлі житлових будинків над місцями загального користування, а також над машинними відділеннями ліфтових шахт, навіски на трактор Т- 16 та дитячого ігрового майданчика тощо.

Залишити відповідь