Творці «історії в камені»

Сьогодні, одинадцятого серпня, відбулися урочистості з нагоди Дня будівельника. У Краснограді це вже стало доброю традицією — у переддень свята вшановувати представників цієї почесної професії. І нинішній рік не став винятком.

«Від себе особисто і від усієї громади дозвольте подякувати вам за вашу працю і зусилля, які ви доклали для того, щоб наше місто сьогодні мало такий неповторний вигляд. Нам, нинішньому поколінню, у вас ще вчитися і вчитися. Те, що було збудовано вашими руками — на віки, його тільки потрібно підтримувати. Цим і намагаємося займатися. Зараз відновлюємо дванадцятиквартирний будинок у селищі Дослідному для внутрішньопереміщених осіб. Після ремонту він ще довго прослужить і нам, і нашим нащадкам», — з такими слова звернувся міський голова Володимир Максим до ветеранів будівельної галузі.

Привітання на адресу винуватців зібрання лунали і від очільників райдержадміністрації Євгена Третякова та райради Володимира Птишника, радника голови райдержадміністрації Валерія Кицюка.

Своїми спогадами про професійні будні поділилися Почесний громадянин Краснограда Володимир Гонтар, Анатолій Гуржій та Галина Мороз, які мають безпосереднє відношення до процесу становлення та розквіту будівельної галузі району. Вони говорили про розбудову нашого міста у 60-80-х роках минулого століття. Красноград у ті часи нагадував великий будівельний майданчик, на якому постійно з’являлися нові об’єкти, житлові мікрорайони, будувалися дороги та тротуари.

Залишити відповідь