Шановні отримувачі житлових субсидій!

Згідно із постановою Кабінету Міністрів України від 26.04.2017 року № 300 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України», яка набула чинності з 1 травня 2017 року громадяни, які мають прострочену понад два місяці заборгованість з оплати житлово-комунальних послуг, протягом двох місяців повинні сплатити заборгованість або укласти договір про її реструктуризацію. Субсидія цим громадянам, які сплатили заборгованість або уклали договір реструктуризації, призначається з дати закінчення дії попередньої субсидії.

В іншому випадку, субсидії на наступний строк призначаються з місяця, в якому громадянин документально підтвердив сплату заборгованості або укладення договору.

Громадянам, які не підтвердили сплату заборгованості або укладення договору про її реструктуризацію, субсидію на наступні 12 місяців не призначено.

Отримати будь-яку інформацію про отримання житлових субсидій можна в управлінні праці та соціального захисту населення за адресою: м. Красноград, вул. Бєльовська, 84 або за телефоном гарячої лінії — 71810.

За інформацією  управління праці та соціального захисту населення

Красноградської райдержадміністрації

Залишити відповідь