У центрі міста встановлено нові сучасні лавочки

Красноград стає все комфортнішим для його мешканців та гостей міста. Чимало людей щодня ходять від Базарної площі до залізничного вокзалу і у зворотному напрямку. Найчастіше їхній маршрут до вулиці Преображенської пролягає по алеї Героїв Чорнобильців. Теплої пори тут можна побачити і красноградців, що вийшли прогулятися містом із друзями чи дітьми, внуками.

З думкою про них і приймалося рішення про заміну існуючих там лавочок на більш модернізовані та комфортні. Щоб втілити в життя задумане, із міського бюджету були виділені необхідні кошти. І ось днями там з’явилися 12 оновлених місць для відпочинку красноградців та гостей міста.

Незабаром також планується замінити та доповнити лавочки на алеї Героїв Чорнобильців біля дитячого майданчика, аби городяни мали змогу зі зручностями спостерігати за тим, як їхня малеча бавиться.

Міськрада намагається зробити комфортнішим життя мешканців громади та хотілося, щоб б і вони робили крок у відповідь. Приміром, відпочиваючи на лавочках, сміття кидали не додолу, а в урни для сміття, які знаходяться поруч.

Р.S. Випереджаючи питання: «Куди ж подінуть лавочки, що зараз стоять біля дитячого майданчика на алеї Героїв Чорнобильців?», повідомляємо, що ці об’єкти благоустрою, придбані супермаркетом АТБ, через невисоку якість просто не пройшли перевірку часом, тому будуть демонтовані. Працівники Красноградського комбінату комунальних підприємств їх відремонтують і обов’язково встановлять у іншому місці.

    

Залишити відповідь