Очільники органів місцевого самоврядування різних рівнів проінспектували ремонтні та будівельні роботи, що тривають у місті

З цією метою до Краснограда завітав голова Харківської обласної ради Сергій Чернов. В огляді об’єктів його супроводжував і міський голова Володимир Максим. Вони ознайомилися з результатами капітального ремонту водогону від насосної станції другого підйому по вулиці Московській до мікрорайону 3, побували на будівництві трьох спортивних об’єктів: багатофункціонального фізкультурно-оздоровчого комплексу біля Красноградської дитячо-юнацької спортивної школи, спортивних майданчиків із синтетичним покриттям на подвір’ї загальноосвітньої школи ім. О.І. Копиленка та на території Красноградского коледжу комунального закладу «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харківської обласної ради. Останній зведений завдяки тісній співпраці міської ради та Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ). Будівництво футбольного поля на території коледжу розпочалося 15 вересня цього року і вже наступного тижня планується його урочисте відкриття.

Як зазначає Володимир Максим, співпраця з GIZ — яскравий приклад того, як можна розвивати інфраструктуру населеного пункту не лише за бюджетні кошти. Завдяки фінансовій підтримці німецьких партнерів у селищі Дослідному будується житло для переселенців, у місті з’явилося нове спортивне обладнання, утеплюються дитячі садочки тощо.

   

Залишити відповідь