Шановні красноградці!

З наступного року комбінат комунальних підприємств здійснюватиме вивезення побутових відходів не лише з приватно сектору, а й сміттєвих контейнерів, що знаходяться біля багатоповерхівок міста. Раніше цим займалося житлове ремонтно-експлуатаційне підприємств.

Це рішення було прийнято метою покращення організаційних заходів щодо надання мешканцям послуг з вивезення побутових відходів, забезпечення безперебійного вивезення сміття, адже комбінат комунальних підприємств повністю забезпечений необхідною технікою. Цього року вже було придбано додатковий сміттєвоз, завершився тендер і на придбання ще одного.

З огляду на ці зміни, послугу із вивезення побутових відходів буде виключено з тарифу по утриманню житлових будинків та прибудинкових територій. А для того, щоб комбінат комунальних підприємств зміг надавати ці послуги містянам потрібно буде укласти з ними відповідний договір.

Щоб не створювати мешканцям багатоповерхівок додаткових незручностей, працівники комбінату ходитимуть по квартирах та пропонуватимуть на місці підписати всі необхідні папери. При собі вони обов’язково матимуть посвідчення. У разі, якщо співробітники комунального підприємства не зможуть застати Вас вдома, тоді вже власнику квартири потрібно буде особисто звернутися до комбінату для укладання договору. Пам’ятайте, укладання договору на вивезення побутових відходів — обов’язок кожного мешканця міста.

Залишити відповідь