Красноград, який потопає у зелені дерев та розмаїтті квітів, — мрія як місцевої влади, так і багатьох мешканців громади

Щоб втілити її в життя, було прийнято Програму озеленення міста «Квітучий Красноград». В рамках реалізації цього рішення протягом останніх двох років у місті силами громадських робітників було висаджено близько 1000 саджанців дерев, які безкоштовно надало місцеве лісове господарство. Що ж у підсумку? Більша частина з них вже ніколи не стане дорослим деревом. Причина цьому — не лише погодні та кліматичні умови, через які вони не прижилися, а й самі містяни.
Прикро спостерігати, що молоде деревце, яке витримало адаптацію і вже скоро могло вкритися першими листочками, не змогло протистояти людині. Цікаво, які думки штовхають красноградців на нівечення саджанців? Це запитання, мабуть, залишиться без відповіді.
Та, не дивлячись на таку позицію окремих громадян, міська рада і далі продовжуватиме роботи із озеленення Краснограда. Наступного року знову планується висаджування саджанців дерев, цього разу каштанів та кленів.
Звертатиметься міська рада й до місцевих підприємців з проханням долучитися до цієї роботи. Вони ж мають розуміти, що гарна та доглянута клумба біля їхнього об’єкту, даруватиме радість не лише їм, а й відвідувачам.

Залишити відповідь