Що найбільше турбує мешканців «низовки» міста?

Про це вони говорили під час зустрічі з депутатом міської ради Катериною Єніною, яка закріплена за цією частиною Краснограда. Днями вона відзвітувала перед ними про свою роботу за рік. Разом із Катериною Єніною з мешканцями громади у приміщенні ТОВ «Красноградський млин» зустрічався і міський голова Володимир Максим.

Питання, яке найбільше хвилює жителів «низовки», стосувалося ремонту дороги по вулиці Українській. Про цю проблему добре знають в органі місцевого самоврядування та її вирішення потребує чималих фінансових вкладень, яких міський бюджет не може собі дозволити. На ремонт вулиці Української коштів потрібно стільки ж, скільки витрачається на облаштування дорожнього покриття загалом у Краснограді. З проханням допомогти міська рада зверталася до ПАТ «Укргазвидобування», підприємства якого знаходяться у цій частині міста, адже саме їх вантажівки, постійно курсуючи цією вулицею, руйнують її покриття. Та поки що позитивної відповіді не отримано. Цього року, наприклад, фінансову допомогу керівництво ПАТ «Укргазвидобування» вирішило спрямувати на ремонти дахів декількох багатоповерхівок міста. Але міська влада і надалі намагатиметься вишукати можливості для облаштування вулиці Української.

Також виборці порушували питання щодо освітлення вулиць Тимошенка та Захисників України, встановлення знаків обмеження швидкості на Тимошенка, організації пересувної торгівлі, вжиття заходів щодо запобігання зсуву землі по вулиці Садовій та інші.

Довідка про звіт депутата Красноградської міської ради VII скликання Єніної Катерини Яківни перед виборцями

Залишити відповідь