Прийнято Програму соціально-економічного та культурного розвитку міста Краснограда, селищ Дослідне, Степове та Куми на 2018 рік

Відповідне рішення депутати прийняли учора, 20 грудня, на засіданні сесії міської ради. Програма є комплексною системою завдань та засобів їх виконання на наступний рік, що визначає цілі та стратегію розв’язання соціальних і економічних проблем розвитку територіальної громади, задає комплекс конкретних, узгоджених заходів економічного, соціального і культурного розвитку громади, прогнозує динаміку основних показників.

У процесі виконання Програма може уточнюватися.

Основні показники розвитку міста на 2018 рік розроблені з урахуванням пропозицій підприємств, організацій, установ, виходячи із загальної оцінки соціально-економічної ситуації, наявних матеріально-технічних ресурсів та фінансових можливостей.

На підставі аналізу результатів економічного та соціального розвитку міста за попередні роки та з метою розв’язання нагальних потреб у соціальній, гуманітарній сферах, у забезпеченні життєдіяльності міста, визначені пріоритети. За кожним напрямком діяльності сформульовані невирішені проблеми, шляхи їх розв’язання та досягнення цілей.

Залишити відповідь