УВАГА! ОГОЛОШЕННЯ!

громадське обговорення детального плану території ділянки, площею 0,0100 га з метою продажу права оренди на земельних торгах для будівництва та обслуговування нежитлової будівлі комерційного використання за адресою: вул.Бєльовська, 76/1, м.Красноград, Красноградського району Харківської області.

З метою врахування громадських інтересів та одержання зауважень, пропозицій від фізичних і юридичних осіб, їх об’єднань, Красноградська  міська рада Харківської області повідомляє про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації – детального плану території ділянки, площею 0,01 га з метою  продажу права оренди на земельних торгах для будівництва та обслуговування нежитлової будівлі комерційного використання за адресою: вул.Бєльовська, 76/1, м.Красноград, Красноградського району Харківської області.

Основні техніко-економічні показники:

Площа в межа ДПТ — 0,0100 га,

в тому числі для будівництва та обслуговування нежитлової будівлі  комерційного використання 0,0100  га.

кількість ділянок — 1.

Підстава розроблення рішення сесії міської ради  від 18.10.2016 року № 624-VII

Детально ознайомитися з текстовим та графічними матеріалами можна в приміщенні  міської ради за адресою: вул.. Бєльовська, 94, м. Красноград або тут: Детальний план

Замовник детального плану території — Красноградська міська рада.

Розробник — ПП «Земстройпроект».

Посадова особа, відповідальна за організацію розгляду пропозицій громадськості — начальник відділу благоустрою Красноградської міської ради — Караптан Ольга Володимирівна.

Громадські слухання відбудуться 31 січня 2017 року о 14 годині в актовому залі Красноградської міської ради.

Пропозиції щодо детального плану території просимо подавати в Красноградську міську раду у письмовому вигляді, які повинні містити обгрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил, протягом одного місяця з моменту його опублікування за адресою: 63304, Харківська  область, м. Красноград, вул. Бєльовська, 94, 1 (тел. 7-02-03).

Залишити відповідь