«Для мене все рівно, хто робитиме ремонт, головне — якісно»

На цьому наголосив депутат Красноградської міської ради Олег Ждамаров під час зустрічі з виборцями у приміщенні КП «Водоканал». Він був одним з ініціаторів створення тимчасової контрольної комісії ради щодо стану ремонту доріг на території міста.

На думку міського голови Володимира Максима, який теж був присутній на зустрічі, робота цієї комісії сприяла покращенню якості ремонтів дорожнього покриття. Позитивним моментом є і те, що минулого року збільшилася кількість підрядних організацій, які виконували ці роботи. Всього у місті їх працювало три: ТОВ Карлівський «Агрошляхбуд», Красноградське ДЕП, ТОВ «Генбуд ХХІ». Тривали перемовини і з ще одним, але далі попередніх домовленостей справа не пішла.

Та не лише про ремонт доріг говорили на зібранні. Об’єднання територіальних громад — ще одна тема, яка зараз доволі актуальна. Своїм баченнями з цього приводу з присутніми поділилися Володимир Максим та Олег Ждамаров. Цей шлях розвитку громад, на який ступила міська рада — не зворотній. Саме об’єднання є запорукою переходу місцевого самоврядування на якісно новий рівень.

Довідка про звіт депутата Красноградської міської ради VII скликання Ждамарова Олега Володимировича перед виборцями

Залишити відповідь