Пленарне засідання ради:  на разі проекти розвитку міста

У суботу відбулася позачергова сесія Красноградської міської ради, яку провів міський голова Володимир Максим.

До  порядку денного пленарного засідання сесії  включено  питання  щодо участі в обласному конкурсі міні – проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» у 2018 році.

До речі, Красноградською міською радою попередньо   прийнято рішення стосовно рекомендацій для участі в обласному конкурсі восьми проектів, що спрямовані на благоустрій міста та його розвиток. Зараз до них додалося ще два:  капітального ремонту майданчика для проведення урочистих заходів в Красноградському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 ім. О.І. Копиленка та  придбання ігрового комплексу та елементів з благоустрою прибудинкової території ОСББ «Перемога 2013».

Також на сесії в розділі «Різне» розглянуто питання організаційних засад здійснення державної регуляторної політики депутатськими комісіями та посадовими особами міської ради,  підготовки експертних висновків відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики в сфері господарської діяльності» та організації роботи Красноградського ЖРЕП щодо  позовної діяльності.

 

 

 

Залишити відповідь