«На кожне звернення громадян має бути реакція», — так вважає депутат міської ради Володимир Непомящий, який у п’ятницю, шістнадцятого березня, звітував перед виборцями

Зустріч із красноградцями відбувалася у приміщенні філії “Красноградське ДЕП”.

Присутні на зібранні заслухали звіт депутата про роботу за минулий рік та поставили питання, які їх турбують. Найбільша дискусія виникла навколо ситуації, що склалася із вулицею Вишневою. Декілька років тому було розпочато її ремонт за кошти із обласного бюджету, проведено підготовчі роботи. На цій стадії фінансування було припинено.

Завершувати роботи доведеться місцевій владі. Восени кошти із районного бюджету було виділено, комбінат комунальних підприємств оголосив тендер, але через відсутність учасників він не відбувся.

Цього року, як запевнив Володимир Непомящий, роботи у цьому напрямку будуть поновлені.

До депутата звертаються мешканці не лише того округу, за яким він закріплений. Містяни порушували перед ним питання щодо завезення піску на дитячі майданчики, ремонту дахів багатоповерхівок, спилювання аварійний дерев, встановлення паркану на міському кладовищі №1 тощо. Деякі з них вдалося вирішити у 2017-му, решта — на контролі.

Довідка про  звіт депутата Красноградської міської ради VII скликання Непомящого Володимира Георгійовича перед виборцями

   

Залишити відповідь