Цими днями вихованці місцевих дитячих навчальних закладів прощаються зі своїми садочками

Вчора міський голова Володимир Максим побував на урочистому святкуванні такої важливої події як випускний у одній із груп ДНЗ №17.

Урочиста, яскрава зала, схвильовані батьки та вихователі, діти вдягнені у стилі “Стиляги”: чарівні дівчатка у вишуканих сукнях, елегантні хлопчики,. На обличчях малечі — усмішки. Вони так чекали та готувались до цього дня, чи не найвидатнішої події у їхньому житті.

На згадку про садочок дітлахи отримали дипломи, стрічки випускників та енциклопедії, які їм вручали міський голова Володимир Максим та керівник закладу Оксана Богатирьова.

Випускний бал пройшов цікаво і весело. Діти подарували батькам, працівникам садочка, гостям святковий настрій. Яскраве підтвердження того – бурхливі емоції всіх його учасників.

Цього ж дня випускний святкували і у ДНЗ №5. Захід під назвою «Музей дитинства» пройшов у зворушливій атмосфері. Дітлахів вітали секретар міськради Катерина Єніна та завідувач садочка, депутат міської ради Надія Литвин. На згадку про цей день хлопчики та дівчатка отримали дипломи та фотоальбоми.

  

 

Залишити відповідь