— Кожен містянин, який працює, сплачує податки з доходів фізичних осіб, але надходить він до районного бюджету. Тому було б справедливо, якби на ремонт доріг та тротуарів міста спрямовувалися кошти і з районної скарбнички. Надходження до міського бюджету дають можливість лише підтримувати наші шляхи у тому ж стані, в якому вони є, — сказав міський голова Володимир Максим під час обговорення питання порядку денного засідання сесії міськради про звернення Красноградської міської ради до Красноградської районної державної адміністрації та Красноградської районної ради щодо виділення коштів на проведення капітального ремонту доріг та тротуарів на території міста в 2020 році.

«Стан дорожнього покриття центральної частини міста підтримується за рахунок проведення поточних ремонтів. Та є дороги, які за цей час стали непроїзними, повністю зруйновані та не підлягають здійсненню таких заходів.

Це наражає на небезпеку не тільки автомобілістів, а й мешканців міської громади, створює загрозу людському життю та здоров’ю, слугує збільшенню кількості дорожньо-транспортних пригод, провокує небезпеку для руху шкільних автобусів та автомобілів швидкої допомоги в разі несприятливих погодних умов», — йдеться у зверненні, яке підтримали депутати.

Капітального ремонту потребують чимало вулиць нашого міста. Допомогти в цьому може субвенція з районного бюджету, як це було з вулицями Короленка та Вишневою.

Залишити відповідь