Власна справа – перший крок до успіху

Розвиток підприємництва дає змогу не лише створювати нові робочі місця, але і залучати до нього безробітних громадян. З  метою інформування шукачів роботи про перспективні види діяльності в районі, сприяння служби зайнятості в організації та веденні підприємництва, 5 березня 2020 року в Красноградській районній філії Харківського обласного центру зайнятості було проведено семінар «Генеруй бізнес-ідею та розпочни свій бізнес».

Учасникам заходу надана інформація про законодавчі підстави виплати допомоги по безробіттю одноразово для відкриття власної справи, нормативні аспекти підприємництва, організаційно – правові форми підприємницької діяльності та можливістю пройти тестування, результати якого покажуть сильні сторони людини. Також  їх ознайомили із досвідом тих, хто вже успішно створив власний бізнес.

Крім того, відвідувачам семінару була надана інформація щодо Урядової Державної програми “Доступні кредити 5-7-9 %”  та умов участі в ній. Учасники заходу отримали ґрунтовні відповіді на запитання, які їх цікавили. З тими, хто  виявив бажання відкрити власну справу, буде проводитись подальша робота по втіленню їх бізнес-ідей в життя.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.