До уваги отримувачів житлових субсидій!

В управлінні соціального захисту населення Красноградської райдержадміністрації надають відповіді на найпоширеніші питання громадя:

Чи потрібно у травні повторно звертатися з документами?

Усім діючим субсидіантам, без виключення, які не мають заборгованості за коммуналку їм у травні автоматично без звернення буде перепризначено житлову субсидію на новий період до жовтня 2020 року.

 Кому потрібно у травні звернутися з документами? 

Із заявою та декларацією про доходи потрібно звернутися лише тим, хто  отримував житлову субсидію та в них під час опалювального сезону відбулися зміни у складі сім’ї.

Для тих отримувачів житлових субсидій та членів їх сімей у яких відбулися зміни у паспортних даних або діти досягли 14-ти років та отримали паспорт необхідно терміново надати копії змінених документів.

Жителям сільської місцевості з питань отримання житлових субсидій необхідно звернутися до уповноваженої особи сільської ради.

 Хто отримає невикористану суму житлової субсидії?

Отримувачам безготівкової субсидії після закінчення опалювального сезону залишки коштів на рахунку для виплати житлової субсидії, які утворилися станом на 1 червня, виплатяться через АТ «Ощадбанк» шляхом перерахування таких коштів на поточні рахунки зазначених осіб, відкриті в АТ «Ощадбанк».  Про що АТ «Ощадбанк» поінформує одержувачів субсидії шляхом надсилання смс-повідомлень.

Виплата невикористаної суми субсидії відбудеться починаючи з червня 2020 року.

Отримати будь-яку інформацію про житлові субсидії можна в управлінні соціального захисту населення за адресою: м. Красноград, вул. Бєльовська, 84, або за телефоном гарячої лінії 71810.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.