Оголошення про громадське обговорення детального плану території кварталу в межах вулиць Чернишевського, Захисників України та Хомутовського парку

З метою врахування громадських інтересів та одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб та їх об’єднань, Красноградська  міська рада Харківської області повідомляє про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації – детального плану території кварталу в межах вулиць Чернишнвського, Захисників України та Хомутовсьокго парку м. Краснограда Красноградського району Харківської області для будівництва очисних споруд.

Основні техніко-економічні показники

Підстава розроблення рішення сесії міської ради

від 21.03.2019 року № 2289-VII

Детально ознайомитися з текстовим та графічними матеріалами можна в на офіційному сайті міської ради за посиланням кrasnograd.m-r@ukr.net та  приміщенні  міської ради за адресою: м. Красноград, вул. Бєльовська, 94.

Замовник детального плану території  – Красноградська міська рада

Розробник – ПП «Земстройпроект»

Посадова особа відповідальна за організацію розгляду пропозицій громадськості — начальник відділу благоустрою  Красноградської міської ради Караптан Ольга Володимирівна .

Громадські слухання відбудуться 10 серпня 2020 року о 15 годині в залі засідань Красноградської міської ради.

Пропозиції щодо детального плану території просимо подавати до Красноградської міської ради у письмовому вигляді протягом одного місяця з моменту опублікування оголошення, за адресою: 63304, Харківська область, м. Красноград, вул. Бєльовська, 94 (тел. 7-02-03).

Копія детального плану

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.