Красноградська районна філія ХОЦЗ інформує

Онлайн засідання клубу «Орієнтир»

19  листопада  2020 року відбулося чергове засідання профорієнтаційного клубу «Орієнтир», учасниками якого є  учні 9 класу Красноградського НВК №3.

Начальник відділу активної підтримки безробітних Красноградської районної філії ХОЦЗ  Людмила Гнатенко під час засідання в режимі онлайн на тему «Вибір професії або задача з багатьма невідомими» ознайомила школярів із основними помилками при виборі професії; навчала дев΄ятикласників  як  можна врахувати власні уподобання, інтереси,  здібності при виборі  професії через формулу «Хочу – Можу-Треба».   Значна увага приділялась попиту на професії на місцевому та регіональному ринках праці.

Старшокласники не лише дізналися про те, як правильно обрати майбутній фах,  про послуги служби зайнятості молоді, а й вели бесіду про основні   тенденції, що змінюють ринок праці та формують вимоги до професійних знань, умінь і навичок працівників.
Учні  також дізналися про можливість проходження тестування на онлайн-платформі з профорієнтації та побудови кар’єри Державної служби зайнятості «Моя професія: консультаційна мережа».

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.