Увага! 31 березня закінчується термін подання щорічних декларацій

Нагадуємо, що 1 січня 2021 року розпочався новий етап подання щорічної декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2020 рік, який завершується вже 31 березня 2021 року.

Відповідно до статті 45 Закону України «Про запобігання корупції», особи, уповноважені на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, інші суб’єкти декларування зобов’язані щорічно до 01 квітня подавати шляхом заповнення на офіційному вебсайті Національного агентства з питань запобігання корупції декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за минулий рік.

Отримати роз’яснення для заповнення декларації можна зателефонувавши у контакт-центр Національного агентства з питань запобігання корупції, створений у 2020 році: +38(044)200–06–94. Консультації надаються в робочі дні з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 18:00. Ознайомтеся з роз’ясненнями щодо заповнення декларацій у базі знань за посиланням: https://wiki.nazk.gov.ua/category/deklaruvannya/. Працює зручний пошук за ключовим словом.

Для отримання технічної допомоги щодо роботи з Реєстром зверніться за адресою: support@nazk.gov.ua або заповніть форму зворотнього зв’язку на вебсайті НАЗК.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.