Про розгляд звернення

Красноградська міська рада інформує про розгляд звернення щодо санітарно-гігієнічного стану санвузлів у Красноградському ліцеї №4 у зв’язку зі здійсненням ремонту.

У 2020 році проєкт «Капітальний ремонт будівлі Красноградського багатопрофільного ліцею та благоустрій прилеглої до нього території за адресою: вул. 19 Вересня, 119А, м. Красноград, Харківської області” було включено до обʼєктів програми «Спроможна школа для кращих результатів». За результатом проведення процедури тендерної закупівлі переможцем визнано ТОВ «ПЕРША СЛОБОЖАНСЬКА БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ», з якою відділом освіти Красноградської районної державної адміністрації укладено договір про реалізацію проєкту та виконано робіти по капітальному ремонту покрівлізакладу.
У 2021 році в рамках реалізації програми із державного бюджету виділено субвенцію в сумі 5520,00 тис. грн. та рішенням сесії міської ради від 28.09.2021 №1325-VIII виділено кошти місцевого бюджету для співфінансування проєкту та спрямування фінансування на капітальний ремонт системи опалення та внутрішніх туалетів Красноградського ліцею №4.З метою освоєння коштів до кінця 2021 року у період дистанційного навчання учнів було розпочато демонтаж внутрішніх туалетів закладу.
Красноградський ліцей №4 підпорядкований відділу освіти Красноградської міської ради, який не є правонаступником відділу освіти Красноградської районної державної адміністрації та не виконує зобов’язання, взяті попереднім органом управління освітою.
Для врегулювання питань, повʼязаних із замовником та виконавцемробіт, Комунальною установою «Центр з обслуговування закладів та установ освіти Красноградської міської ради» 21 жовтня 2021 року було розпочато процедуру відкритих торгів на реалізацію проєкту. Станом на 19.11.2021 триває процедура тендерних закупівель.
Враховуючи ситуацію, що склалася, у Красноградському ліцеї №4 з 08.11.2021 року запроваджено змішану форму навчання учнів, що обмежує одночасне перебування великої кількості дітей у закладі. Для забезпечення санітарно-гігієнічних умов було передбачено можливість функціонування чотирьох внутрішніх туалетів закладу.
Для повного забезпечення потреб учнів на період ремонту планується встановлення зовнішніх туалетів.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.