Можливість оплати житлово-комунальних послуг за допомогою онлайн сервісів

      Красноградська міська рада інформує про питання заборгованості споживачів за спожиту теплову енергію та відповідні комунальні послуги згідно листа Міністерства розвитку громад та територій України від 25.07.2022 р. № 7/10.2/7071-22.

      На сьогодні в умовах підготовки підприємств теплопостачання до опалювального періоду 2022/2023 рр. одним із проблемних питань, що потребує особливої уваги, є питання заборгованості споживачів за спожиту теплову енергію та відповідні комунальні послуги.

      Наразі оплата споживачів є основним джерелом надходжень підприємств житлово-комунального господарства, що дозволяє здійснювати цим підприємствам виплату заробітної плати працівникам, сплачувати за спожиті енергоносії, закупляти паливно-мастильні матеріали та засоби для знезараження та очистки питної води.

      Погашення значного обсягу боргів населення за послуги з постачання теплової енергії до початку опалювального періоду 2022/2023 рр. є запорукою належного його проходження та виконання теплопостачальними підприємствами своїх зобов’язань, у тому числі в частині розрахунків за природний газ з постачальником.

      Для зручності оплату послуг можна здійснити за допомогою онлайн сервісів (через особисті кабінети, мобільні застосунки, платіжні системи: «Ощад24» «Приват24», «МоноБанк» та ін.).

      Також важливе значення має стан розрахунків за спожиті послуги споживачами, що отримують монетизовані пільги та субсидії.

      Просимо з порозумінням віднестися до сплати за надані комунальні послуги своєчасно та в повному обсязі, дбаючи про існуючу інфраструктуру.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.