Від їхньої роботи залежить, яким буде майбутнє нашої країни

230620163   День державної служби — свято тих, хто щоденною працею забезпечує стабільну роботу державних інституцій та розмірений поступ в усіх сферах суспільного життя. Працівники органів виконавчої влади у своїй роботі повинні дотримуватися конституційних прав і свобод громадян, створювати умови для сталого економічного та соціального розвитку району, сприяти досягненню європейських стандартів рівня життя жителів міста, району, країни.

   Саме тих, на кого покладена відповідальність за стан справ у суспільстві, вітали з професійним святом 23 червня у районному Будинку культури.

   «Пам’ятайте, що довіра до влади починається з державного службовця, який має відігравати роль посередника між нею і народом, гнучко реагувати на запити сучасного суспільства. У цей святковий день хочу подякувати кожному з вас за відданість справі та плідну працю», — сказав голова районної державної адміністрації Євген Третяков, звертаючись до присутніх у залі та вручив Грамоти посадовцям.

   Зі словами привітань до державних службовців звернулася і секретар міської ради Катерина Єніна: «Щиро бажаю всім витримки і терпіння, таких необхідних у вашій роботі. Ніколи не забувайте про своє високе призначення — вірно і чесно служити державі, своєму народу. Нехай кожен день вашого життя буде щасливий і радісний, а родинне тепло і затишок допомагають у виконанні почесного і відповідального професійного обов’язку.»

   Також вона вручила Подяки міського голови за тісну співпрацю заради мешканців територіальної громади головному спеціалісту загального відділу апарату Красноградського районної державної адміністрації Галині Батуєвій, заступнику начальника управління — начальнику відділу з питань праці та зайнятості населення управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Жанні Перерві, начальнику відділу організаційної роботи апарату райдержадміністрації Людмилі Чистіковій.

Залишити відповідь